فتح علم

رسانه تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

تقلبات رایج در صنایع غذایی

با افزایش جمعیت، افزایش تنوع موادغذایی، شناخت و آگاهی مردم از موادغذایی مختلف و ایجاد تنوع در سبد غذایی نیاز، روز افزون جامعه  برای مواد غذایی، روز به روز صنعت غذا را قوی تر میکرد و در نهایت صنعت غذا رنگ تجارت به خود گرفت طوری که امروزه به عنوان یکی از پول ساز ترین صنایع شناخته شده است. این امر موجب شد تا بحث ایجاد تنوع ، ظاهر پسندی،تبلیغ، برندینگ و گاها تقلب  و... وارد این صنعت شود.

متخصصین صنایع غذایی لازم از تقلبات رایج در فرآوری محصولات آگاهی داشته باشند تا بتوانند مانع ورود محصولات نامرغوب با بازار بشوند.

در ادامه ما بعضی از تقلبات رایج در تولید و فرآوری رب گوجه فرنگی، چای، قهوه و زعفران آشنا میشویم.

 

 

 

برای مطالعه به ادامه مطلب مراجعه کنید... 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی

همه چیز در مورد فلور طبیعی

فلور طبیعی، میکروارگانیسم هایی هستند که بدون ایجاد بیماری روی ارگانیسم های زنده دیگر (انسان یا حیوان) یا جسم بی‌جان زندگی می کنند.

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی

همه چیز در مورد پفک و کرانچی

این محصول برای اولین بار توسط یک کارخانه تولید تنقلات خوراکی عرضه شد، با شکل جدید و طعمی که داشت پفک نمکی نام گرفت. خوردنی پف کرده‌ای که ته مزه نمکی دارد، که با رنگ نارنجی درخشانش، زیر دندان با صدای اشتها برانگیزی خرد می‌شود.

پفک نمکی یکی از تنقلاتی است که به دلیل ارزش غذایی پایین آن به ویژه در کودکان و نوجوانان که نیازمند غذای مغذی برای رشد هستند موجب سیری کاذب می‌شود. و هیچ وقت نباید به عنوان یک وعده غذایی مصرف شود.

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی