فتح علم

رسانه تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

شیرین کننده های طبیعی

قند و شکر را می توان به تنهایی بدترین ترکیبات رژیم های غذایی امروزی دانست. این مواد با بسیاری از بیماری های جدی از جمله چاقی، دیابت، سرطان و بیماری قلبی مرتبط هستند.خوشبختانه روش های زیادی برای شیرین کردن بدون استفاده از شکر وجود دارد.
در این مطلب ۸ جایگزین قند و شکر را برای شما آورده ایم که می توانید از آنها به عنوان شیرین  کننده استفاده کنید.

برای مطالعه به ادامه مطلب مراجعه کنید...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی

علائم هشدار دهنده آزمایشگاهی

آزمایشگاه‌ها عموماً به دلیل وجود مواد شیمیایی خطرناک، مواد رادیواکتیو، نمونه‌های بیولوژیکی متفاوت، ابزار تیز و برنده، ظروف شیشه‌ای که شکستنی هستند و مواد اشتعال‌پذیر، محل خطرناکی برای کار محسوب می‌شوند. به همین دلیل لازم است تا افرادی که در این مکان‌ها مشغول به کار هستند، از تمامی خطرات موجود در آزمایشگاه کاملاً آگاهی داشته باشند.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی

آشنایی با انواع چای

گیاه چای بصورت بوته، درختچه و یا درختی است ک در سه فصل از سال (بهار، تابستان، پاییز) برگهای آن برداشت می شود. لذا در اکثر نقاط چای بصورت بوته است ولی زمانیکه هیچگونه برداشتی از آن صورت نگیرد بصورت درختچه و یا درخت در می آید. 
گیاه چای سیاه و سبز و سفید یکی است و تنها در نوع فرآوری باهم متفاوت هستند. 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی