فتح علم

رسانه تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

آشنایی با انواع ظروف نگهداری و پخت غذا

باتوجه به تنوع اجناس و سلیقه‌ها در پخت مواد غذایی و حتی نگهداری مواد غذایی لازم است نسبت به مزایا و معایب هر یک از ظروف پخت و نگهداری آگاهی پیدا کنید. چون این ظروف هرکدام دارای مزیت‌ها و معایبی معایبی هستند
در ادامه با انواع ظروف نگهداری و پخت غذا آشنا میشویم 

به ادامه مطلب مراجعه کنید...

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی

بسته بندی در صنایع غذایی

بسته بندی محصولات غذایی علاوه بر شرایط عمومی حاکم بر صنعت بسته بندی، شرایط خاص خودش را هم دارد. صنعت بسته بندی مواد غذایی نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا گسترده است و از جمله صنایعی‌ست که سبک زندگی مدرن به آن نیاز فراوان دارد.
در موضوع بسته بندی مواد غذایی علاوه بر اینکه کالا برای نگهداری، توزیع و بازاریابی آماده می‌شود، با مسئله‌ای به نام بهداشت بسته بندی مواجه هستیم. شاید رعایت بهداشت در تمام حوزه‌های بسته بندی چه غذایی و چه غیر آن عاملی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، اما در زمینه بسته بندی مواد غذایی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.
بنابراین کاملا منطقی است که بسته بندی حبوبات و خوراکی های خشک مثل چیپس و بیسکوییت، پروتکل و روند بهداشتی سخت‌گیرانه‌تری نسبت به بسته‌بندی محصولات الکترونیکی یا کاغذی داشته باشد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
م.اسلامی